Melkbad

En yes, weer een shoot met ons vaste model Dian, heeft weinig introductie meer nodig. Altijd top om een shoot mee te doen. Dit keer hadden we weer aardig wat ideeën om uit te werken. Dian had een aantal pruiken meegenomen en ik had wat locaties op gezocht. Plus we zouden een melkbad thema gaan uitwerken. Bad met melk had ik al klaar gezet, dus na alle buiten locaties konden we eindigen met een bad vol ‘melk’. Eigenlijk koffiemelk met veel water, dat is het.

Eerste locatie was Vierkant eiland in de plas in Rotterdam. Apart eiland geheel van steen en wat stalen pilaren, in het midden een soort van schaal. Midden van deze schaal is het historisch laagste punt van Nederland, ruim zeven meter onder NAP. We hebben nog geprobeerd om ook hierin foto’s te gaan maken, maar we hadden de vrees dat Dian er daarna niet meer uit zou komen. Iets te spannend, dus vooral om en rond deze ‘schaal’ gefotografeerd. Voor deze locatie had Dian dus ook een aparte pruik meegenomen. Je ziet wel meteen dat dit wat duurdere pruiken zijn, ziet er mooi en bijna natuurlijk uit.

Op naar de andere locatie, deze was dicht bij huis, gewoon een veldje met hoog riet. Dat is genoeg, wat wil men nog meer. Nou dat we het weer een beetje meehebben, want die werkte wat tegen. Zo nu en dan een wolk, beetje regen, maar gelukkig ook wat zon, dus soms moesten we even wachten met de shoot, om dan vervolgens weer vrolijk door te gaan.

Laatste locatie was gewoon bij mij thuis, oftewel binnen in de studio. Hier stond nog het bad met melk te wachten, nog even wat warm water bij gedaan en dan konden we de shoot voortzetten. Leuk idee, maar het vullen en leeghalen is een drama, duurde uren voordat ik alles uit het bad had gehaald. Maar ja je moet er wat voor overhebben.

Misschien ook leuk