American football

Weer een leuk dagje achter de rug, ben eens naar een American football wedstrijd geweest. Nooit eerder gedaan, maar ik dacht dit moet qua foto plaatjes toch wel erg leuk zijn. En dus op naar Rotterdam, lekker dichtbij dit keer. Er stond een klassieker op het programma, 010 tegen 020, oftewel 010 Trojans vs Amsterdam Crusaders. We hadden voor de verandering weer eens goed weer besteld, en dus moest dit wel goed komen.

Nu weet ik wel iets van American football, maar ook niet alles. Doordat je niet alle regels kent, sta je soms niet op een juiste plek om te fotograferen, maar al doende leert men. Er was een zeer goede sfeer, weer leuke mensen ontmoet. Ik heb gemerkt aan alle ‘vreemde’ of niet gangbare sporten die ik fotografeer, dat de mensen het erg graag aan je willen uitleggen hoe het allemaal gespeeld dient te worden. Wat is de wereld toch mooi.

Ik had mezelf een plekje gegund aan de kant van de Amsterdam Crusaders, en zij reageerde heel positief op mij, vreemd maar toch. Zo kreeg ik voor de wedstrijd een hand van de trainer, waarom weet ik nog steeds niet. En werd er zelfs zo nu en dan speciaal voor mij geposeerd, leuk voor de foto. Veel amerikanen, zou je toch niet verwachten 🙂 Maar erg leuk allemaal, nu hadden ze het ook erg naar hun zin, want ze maakte gehakt van Rotterdam. Beetje jammer, maar ach als Sparta maar wint…

Misschien ook leuk