Jade

Wat komt er toch veel moois uit Rotterdam. Weer een international model uit Rotjeknor en we hebben het hier over Jade E. Had haar al een tijdje op het oog, maar nog nooit met haar gewerkt. Maar nu dus wel, erg aardig en zeer prettig in de omgang. Je merkt meteen dat je met iemand werkt die al een tijdje bezig als model.

Had net voor deze shoot een nieuwe body (camera) aangeschaft, en tegenwoordig kan je dus naast fotograferen ook filmen met je camera, leuk. En dus heb ik met Jade m’n eerste modellen film gemaakt. Was een test, verschillende opnames zijn compleet mislukt, maar toch nog genoeg materiaal overgehouden om een filmpje in elkaar te monteren. Jawel, dat doe ik nu dus ook, geen probleem.

Filmpje, niet te vergeten… wat ik ook wel erg leuk vind om hier de juiste muziek bij te zoeken.

Misschien ook leuk