ijshockey

Nieuwe opdracht sport cursus: fotografeer een teamsport indoor. Tja, ik wil dan toch graag een beetje out of the box denken en dus werd het ijshockey. Teamsport en het is binnen…toch? Dus ik naar Dordrecht, naar het bekende sportcomplex met ijsbaan. Hier spelen de Lions hun thuiswedstrijden. Ik was een beetje vroeg en zag dat ze ook aan het basketballen waren in een zaal er naast. ook maar gelijk gefotografeerd. Twee vliegen in één klap. Maar ik kwam voor het ijshockey gebeuren. Wat meteen opviel was dat er zeer weinig mensen op afkomen, en dit is toch de hoogste afdeling van Nederland. Ik zat dus aan de kant van het uitspelend team, oftewel ik was zo’n beetje de enige die daar zat. Maar goed, dan de wedstrijd, oei, dat gaat wel heel erg snel. Was best lastig om dit goed vast te leggen. Misschien nog eens terug komen, we zijn aan het leren, niet waar 🙂

Misschien ook leuk