Veldrijden

Het was weer tijd om sport te gaan fotograferen, ja nog altijd bezig met de cursus. Dit keer stond veldrijden op het programma. We gingen nu met z’n alle als groep naar deze wedstrijd, normaal moet je het zelf uitzoeken, maar dit keer klassikaal geregeld door Robert Vos. Er werd een wedstrijd veldrijden gehouden bij de club GRTC Excelsior. Parkoer bekeken en we overlegde waar we zouden gaan staan. Aantal tips van Robert meegekregen. In het begin stonden we nog redelijk bij elkaar, maar na een tijdje zocht ieder toch zijn eigen plek. Ook wel leuk om zo met een groepje bezig te zijn, normaal ben ik altijd alleen, echt een lone wolf. Na het schieten van aardig wat foto’s, merkte ik dat er al een groot deel van de groep naar huis was gegaan. Jammer voor hun, want op het einde reed ook nog Erik Dekker mee, en won ook nog eens. Zal je net zien. Voor de mensen die het niet weten wie Erik Dekker is, meneer is winnaar van maar liefst 4 tour etappes. Dan ben je toch wel iemand, dacht ik zo.

Misschien ook leuk