Zandwacht

En we hebben weer een leuke nieuwe locatie ontdekt: Zandwacht! Zandwacht is een aan de kust gelegen kunstwerk op het Maasvlaktestrand bij de Tweede Maasvlakte . Had wat foto’s gezien op internet, dus ik dacht ‘dat moet wel een toffe locatie zijn’. Dit keer was Jenny weer mijn slachtoffer om model te zijn. Leuke shoot, stond alleen wel erg veel wind, had een reflectiescherm meegenomen maar dat werd hem niet.

Wat ook wel grappig was dat tijdens onze shoot er een man aan kwam die ons weer ging fotograferen. Nu vind ik dat een beetje vreemd, dus vroeg ook waarom hij dit deed. Hij wist mij te vertellen dat ze met de kunstenaar hier aanwezig waren en dat de maker van de Zandwacht het erg leuk vond om te zien dat wij zijn werk gebruikte.

Naast deze locatie zijn we ook nog naar het Landhuis D’Oliphant gegaan. Ooit wel eens geweest voor een trouwerij, vandaar dat ik deze plek wel een beetje kende. En dus weer een mooie middag, dacht ik zo. Jenny wederom bedankt voor het mooi willen zijn 🙂

Misschien ook leuk