Sporty Eva

Nog altijd met de sport cursus bezig, dit keer kregen van onze leraar Robert Vos de opdracht om snelheid te fotograferen. Je mocht dit in scene zetten, nu ken ik aardig wat modellen die mij misschien kunnen helpen. De leus viel op Eva, dus ik vroeg of Eva mij kon helpen. Ze is de laatste tijd erg met sport bezig, dus vond het wel bij haar passen. En jawel, ze had er zin in, ook weer eens iets anders qua shoot voor haar.

Nu nog een locatie, dat is wat lastiger. Zomaar op een atletiekbaan oplopen dat gaat niet. Bijna alles staat achter een groot afgesloten hek. Maar als je goed zoekt, dan is er altijd wel iets te vinden. Vlakbij honkbal vereniging Neptunus in Rotterdam is een openbare atletiekbaan. Daar de shoot gehouden.

Achteraf heb ik bijna alles fout gedaan, moest flitsen op tweede gordijn, was ik even vergeten. Maar ach, toch weer een leuke shoot met Eva, tuurlijk ook nog wat andere foto’s gemaakt. Zo ben ik dan ook wel weer.

Misschien ook leuk