Chichi MUA

Weer eens een helpende hand uitgestoken, dit keer naar Chichi van der Vlugt. Ze doet op dit moment een opleiding voor visagie, en voor deze opleiding moet ze opdrachten uitvoeren. Logisch dat deze gefotografeerd moeten worden, zo kwam ze bij mij terecht met de vraag of ik haar kon helpen in deze. Tuurlijk, doe ik niet moeilijk over.

Was nog best lastig om een goed model te vinden. We hadden een goed model, een vriendin van Chichi, maar helaas werd zij afgekeurd door de lerares. Haar huid was er best slecht aan toe, dus ik moest dit behoorlijk photoshoppen, en ja, dat is nu precies niet wat ze daar willen zien. We hadden al zo’n vermoeden dat dit niet goed zou zijn. En ja wel, de shoot moest over, foto’s werden afgekeurd. Ze vond het heel erg om te vragen of ik nogmaals haar wilde helpen, maar nu met een ander model. Joh, geen probleem 🙂

Ze had dit keer Laura Ghobrial geregeld, oei, daar kunnen ze niet tegen zijn, lijkt mij. Wat een mooi model. En dus aan de slag, Chichi kon haar kunsten qua visagie laten zien, Laura mocht daarna mooi zitten wezen en ik maar op het bekende knopje drukken. Resultaat, een goede voldoende.

Misschien ook leuk