Wielerrugby

Algelopen weekend was een lekker druk weekendje. Vanwege een cursus die ik op dit moment volg had ik mezelf een druk programma bezorgd. Zaterdag een rugbywedstrijd en zondag clubwedstrijden voor een wielerclub. En zo gezegd zo gedaan.

Zaterdag was het een schitterende dag, misschien wel te mooi qua weer, maar ik op weg naar den Haag, want ja voor rugby moet je die kant op. Had even op internet gekeken waar er op top niveau gespeeld zou worden en dus op naar de Haagsche Rugby Club. Ze moesten tegen CAS, het zal allemaal, zeg mij eigenlijk niks. En het was druk, niet normaal, ze hadden dan ook net een jeugdweekend georganiseerd bij de rugby, dus lekker veel kinderen.Wel gezellig als het zo druk is, en dan de wedstrijd. Wow, wat een kerels, nu ben ik zelf niet de kleinste, maar dit maakte toch wel indruk. Veel contact meer met de plaatselijke bevolking, kreeg gratis les in de spelregels, en lekker veel foto’s kunnen schieten.

Zondag stond wielrennen op het programma. Heel wat anders, maar niet minder interessant. Ben zo’n beetje heel de dag daar geweest. Het ging hier om de wielerclub Gaul!. Een club die opgericht is met als insteek om War child te ondersteunen. Oftewel een wielerclub met een goeddoel. Was ook erg gezellig en weer veel mensen mogen ontmoeten. Mocht zelfs mee eten met de BQ, en ja daar zeg deze jongen geen nee tegen. Veel kunnen schieten, misschien wel iets te veel, dat wordt nog een hele klus om alles uit te zoeken. Hier alvast een aantal voorproefjes van zowel het rugby als het wielrennen.

Misschien ook leuk