Photoshop-Smink

Dit keer een shoot met Nathalie, ze had haar vriendin Gaby meegenomen. Super leuke shoot met twee echte Rotterdamse meiden, en daar zijn ze trots op. Nathalie is helemaal een gek beest. Recht voor z’n raap, en ja daar hou ik wel van, dan weet je tenminste waar je aan toe bent. Het is wel iemand die heel ver durft te gaan, maar goed dat is niet de bedoeling.

De foto’s die we hebben gemaakt hebben we dit keer echt zo gedaan met in het achterhoofd dat ze nog behoorlijk bewerkt gaan worden in Photoshop. Een aantal met als thema Catwoman, een soort van zombie, vampier shoot en nog wat gesminkt. Eén keer eerder gedaan, en dus dat moest wel weer eens een vervolg krijgen. De shoot was in principe alleen voor Nathalie, maar we hebben er ook een paar gemaakt met Gaby erbij. Gaby ga ik nog eens uitnodigen voor een solo shoot.

Misschien ook leuk