GGPR ’07 ‘Live’

Weer een geweldige zaterdag meegemaakt! Zaterdag 12 mei was er weer de Gooth Grote Prijs van Ridderkerk, en net als het voorgaande jaar gingen wij, Radioridderkerk, dit live verslaan. Echt geweldig! De uitzending begon om 20.00 uur tot 02.00 uur. Overdag al de nodige opnames gemaakt die we tijdens de live uitzending zouden uitzenden. Het ging allemaal super! Bands waren goed en lekker enthousiast voor de interviews! Tussen de interviews door (jawel ik mocht iedereen interviewen) ben ik ook nog het nodige gaan fotograferen. Twee hobby’s in één, wat wil je nog meer.

Winnaars waren Crowjane en Viberider! Deze beide zien we dus terug op GoothStock 2007. Ik kijk er nu al naar uit. Zeker Viberider, zij wonnen al de Grote Prijs van Limburg, waardoor ze dus op Pinkpop staan. En terecht, wat zijn die gasten goed! Echt geweldig, lekker hard….super!

Misschien ook leuk