Interviews

Voor m’n radioprogramma ProPPers heb ik ook al aardig wat artiesten en bands mogen interviewen. Zoals bv. Tony Spinner van Toto, “Sweet” Charles Sherrell bassist van James Brown, Crazy Jane van Clayborn, Peter de bassist van Bløf, Bart de zanger van the Sheer, Bramskool van BEEF, DJ-Jean, San Andreas, Intwine, Greenlizard, Brainpower, Blo.torch, BAZZ van Van Katoen, Racoon, Face Tomorrow, Zornik, Gotcha! Nicotine, Osdorp Posse, Peter Pan Speedrock, The Apers, Rudeboy van League of XO Gentlemen, Mala Vita en Smogus. En dan vergeet ik er vast nog een aantal…. altijd leuk om te doen, ondanks dat ze er niet allemaal even veel zin in hadden.

Maar ben zelf ook wel eens geinterviewd voor Radio 3 door Michel Veenstra. Dan maar gelijk op de foto, ja toch?

Jawel, hier ben ik een zeer duister interview aan het houden met I Repeat van BEEF. Dit was voor de live DVD die we toen gemaakt hadden voor de Fanclub.

Misschien ook leuk