BEEF

Misschien wel de beste live band van Nederland, BEEF!

Ongeveer drie à vier jaar terug met een aantal vrienden de fanclub, Rudeboys, voor deze band opgericht. In het begin was het allemaal prachtig! Leuke fanclub dagen meegemaakt. Een heuse Live-DVD gemaakt, in Bibelot. Ontzettend leuke tijd geweest, bijna elk weekend wel naar een optreden. Zo’n beetje elk podium in Nederland ken ik nu wel, was dan ook altijd de BOB 🙂 Dus ja, ik kan het me nog wel herinneren.

Helaas is de fanclub verleden tijd, er was niemand die het wilde overnemen. Toch hadden we op een gegeven moment een leden aantal zo rond de 120 man. Das toch niet verkeerd…dacht ik zo.

Live DVD opgenomen, tuurlijk even een ontwerpje gemaakt voor het hoesje. I repeat van BEEF, oftewel de zanger (ja echt, meneer noemt zichzelf zo) had het over: “grote groene korrels fans”. Yep, daar bedoelde hij de fans van BEEF mee. Vandaar de grote groene korrels fans.

Misschien ook leuk