Caylian Curtis

Dat maken we niet vaak mee, maar Caylian Curtis aka Stankova Katerina komt naar Nederland. Zij is een model uit Tsjechië, heeft daar ook in de Playboy gestaan. Echt een zeer goed uitziend model. Via een agentschap hier in Nederland kan je dus een shoot met haar regelen.

Nu ben ik niet echt van het betalen voor modellen, want ja het is al een dure hobby. Maar voor haar wil ik wel een uitzondering maken. En dus geregeld! Ik blij.

Shoot vond 21 januari plaats. Dit was in de studio van haar agent. Toch altijd even wennen, andere apparatuur, achtergronden en dergelijke. Het liefst fotografeer ik in mijn eigen vertrouwde studio. Even kennis gemaakt en de shoot kon beginnen. Erg leuk en aardig model. Er was wel één dingetje, ze had haar borsten laten vergroten en er was duidelijk bij één borst iets fout gegaan. Ze moest hiervoor ook terug naar de dokter, want ja dat zag er niet goed uit. Eigenlijk waren er twee dingetjes, ze had nogal ruzie met haar agent, en dat was best ongemakkelijk. Qua afspraken lagen ze geloof ik niet echt op één lijn. Is nooit prettig om daar bij te zitten, zeker als je dan nog even ‘leuk’ een shoot moet gaan doen. Maar ondanks dat een shoot die ik niet snel zou vergeten, en dat bedoel ik toch nog positief.

Misschien ook leuk