Ancilla Tilia!

Ja, het is niet geloven maar heb net een geweldige shoot mogen beleven met Ancilla Tilia! Ik volgde Ancilla al een tijdje, een zeer mooi fetish model die ook al een paar keer playmate mocht zijn, ook zelfs voor de Amerikaanse Playboy. Oftewel dan doe je het wel goed als model, dacht ik zo.  Ze stond zelfs een paar keer op de cover van zowel Playboy als FHM en nog een aantal bladen.

Nou als er één model is die ik wel wil fotograferen dan is zij dat wel. Stouten schoenen aangetrokken en haar gewoon een mail gestuurd. Helaas kreeg ik te horen dat een shoot er niet in zat, want ja ik wilde natuurlijk wel gewoon op TFP basis werken. Maar ondanks het blauwtje dat ik liep hielden we contact. En uiteindelijk kwam er toch een shoot uit. Ja, de aanhouder wint!

En de shoot was geweldig, een ontzettend aardige meid, die het prima naar de zin had. Ze was helemaal blij met haar foto’s, en ze ging ze ook gebruiken voor haar site. Hopelijk mag ik haar in de toekomst nog eens fotograferen, maar dat zal wel moeilijk worden. Maar de eerste shoot heeft in ieder geval plaats gevonden, top!

Ze gaf ook aan dat ze iets in het presenteren wil gaan doen, dus we hebben afgesproken dat ze eventueel GoothStock mag gaan presenteren. Ben benieuwd hoe ze dat gaat doen 🙂

Misschien ook leuk