Buitenshoot met Ana

M’n eerste buitensloot is een feit. Nou ja buiten, meer een soort van Urban/buitenshoot. Ik heb namelijk een leegstaand fabriekshal ontdekt hier in Ridderkerk. Een grote open hal, je kan er makkelijk in en het ziet er geweldig uit. Ze gaan er, geloof ik, woningen in bouwen. Dus ik moet snel zijn.

Ik heb Ana gevraagd om model te zijn en jawel ze had er wel oren naar. Was voor haar ook nieuw dus we waren allebei nog maagd op dit gebied 🙂 Ook wel spannend, want we wisten niet zeker of het wel mocht.

Leuke shoot en zo als ik het zelf mag inschatten ook een zeer geslaagde shoot. Moeten we vaker doen, alleen vind maar eens van dit soort gebouwen of hallen. Helaas heb je dat niet zoveel hier in Nederland, dan moet je toch meer naar Belgie of Duitsland heen. Ach wie weet….

Misschien ook leuk