Binnenstadsfestival ’04

Vandaag Spijkpop op het programma… eh, nee, ik bedoel Spijkenisse festival, oh, nee… wacht, het is Binnenstadfestival. Nou het is in ieder geval in Spijkenisse en het is een festival. Daar ga ik naar toe.

Vroeger was het wel gewoon Spijkpop, was wel op een andere plek, veel leuker en gezelliger, vond toen plaats in een klein parkje met een soort van heuvel waar je lekker op kon gaan zitten en dan van de bandjes genieten. Maar men vond dit te klein, volgens mij heeft de gemeente het festival ook overgenomen, en het moest dus allemaal groter. En dus andere locatie voor meer publiek. Nou dat laatste viel wel tegen en de plek eigenlijk ook. Weinig tot geen sfeer, grote lege vlakte met een podium, that’s it.

Maar goed, maakt niet uit programma deed veel goed. Zo stond Extince, League of extraordinary gentlemen en Rowwen Heze op het programma. Maar zoals ik al aangaf viel het qua bezoekers tegen, nu werkte het weer ook niet echt mee, maar toch zeker voor Rowwen Heze verwacht je toch veel meer mensen. Ik was lekker in m’n eentje gegaan, altijd wel zo prettig, kan ik doen en laten wat ik wil en dus lekker fotograferen. Blijft toch erg leuk om hobby’s om zo’n manier te combineren, muziek en fotografie.

Misschien ook leuk