FFWD ’04

Mensen kijken, dat is eigenlijk wat je doet tijdens de Dance Parade in Rotterdam. In ieder geval dat is wat ik doe, want voor de muziek hoef ik niet te gaan. Of je moet als een soort zombie achter zo’n wagen aan lopen, als een stel makke schapen. Erg vreemd, maar goed ieder zijn ding. Ik ben er voor om mensjes te kijken.

Ik stond eerst in de Witte de Witstraat, maar merkte al snel dat het hier qua sfeer niet goed was, en jawel hoor de eerste bakstenen zag ik al door de lucht vliegen. Snel weg, ook omdat ik met een vriend was die niet zo goed te been is. Dus maar snel weg daar en opzoek naar een betere en veiliger plek. Toch wel jammer dat het bijna altijd uit de klauwen loopt met dat dance gebeuren. Maak ik toch bijna nooit mee op al die andere festivals.

Gelukkig een goede plek gevonden op de Erasmusbrug, stonden meer bekende van mij en gelukkig was de sfeer hier ook een heel stuk beter. Duurde wel even voordat de trucks voorbij kwamen, maar dat kwam dus omdat het in de Witte de Witstraat uit de hand was gelopen. Politie moest in grijpen, maar gelukkig kon men daarna snel weer verder. Weinig meer van gemerkt en toch nog een leuke middag gehad.

Misschien ook leuk