Parkpop ’04

Zuiderpark weer eens onveilig gemaakt, oftewel Parkpop in den Haag. Volgens organisator altijd zo’n 2 a 3 miljoen bezoekers, ik kan het me niet voorstellen, ok het is druk, maar als ik het bijvoorbeeld vergelijk met Pinkpop, dan is dat toch echt niet zoveel keer groter. Pinkpop trekt zo rond de 65 duizend en dan zou Parkpop daar tig keer over heen gaan. Nee, dat lijkt mij niet. Maar goed, dat dus.

Het was weer prachtig weer, heerlijk. En dus ook goed druk. Dit keer ging ik duidelijk voor maar één band: L.E.O.G. (League of Extra Ordinary Gentlemen). Dit is een band van Rudeboy, ex Urban Dance Squad. Ach ja Urban Dance Squad, ik krijg nu alweer kippenvel, wat was dat een band, helaas nooit live mogen aanschouwen. Dan maar L.E.O.G. ook goed, en dat was het ook, lijkt ook wel een beetje op the Urban Dance Squad, hiphop met harde gitaren. Rudeboy was weer in bloedvorm, super. En dan te bedenken dat ze dadelijk ook op GoothStock staan, Peter is stiekem trots.

Verder ook nog meer dingen gezien zoals Peter Pan Speedrock, altijd top en voor het eerst de Nits. Zijn al wat ouder, maar ook een band waar je als Nederlander best trots op mag zijn. Ook nog The Gathering gezien, erg leuk allemaal. Goed middagje gehad. Was weer eens in m’n uppie gegaan, toch blijft dat wel prettig, begrijp me niet verkeerd met vrienden is het zeker net zo leuk, maar alleen heb je toch iets meer vrijheid.

Misschien ook leuk